İstiklal İlkokulu

WEB https://devrekistiklal.meb.k12.tr
Adres : Yeni Mahalle Eski Orta Okul Sokak No16 Devrek/Zonguldak
VİZYON : Okulumuzda eğitim gören her öğrencimizi her yönüyle en iyi şekilde yetiştirip, onları geleceğe hazırlamak, okulumuzdan mezun olan öğrencilerin en iyi okulları kazanarak isim yapmalarını sağlamaktır. Okulumuz, okul personeli ve öğrencilerimizin başarısını artırmak ve örnek okul olarak gösterilmesini sağlayarak, sıralamada yerini almasını, ön sıralarda bulunmasını başarmaktır.
MİSYON : Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Normal - Tam gün
Saatler : 09:00-15.10
Yabancı Dil :
Isınma : DOĞAL GAZ
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri : Yeni Mahalle Eski Ortaokul Sok. No: 16 Devrek Zonguldak
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Devrek ilçe merkezinde olup İl Merkezine 55 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :